Inspirerende Gesprekken
Over mij

Over mij

Mijn naam is Cynthia, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn man en dochtertje in Ede.

Ik vind het heerlijk om spelletjes te spelen met mijn gezin, alleen uit te waaien tijdens een wandeling en om lekker te kokkerellen in de keuken.

Maar het allerleukst vind ik schrijven en mensen coachen.

Ik heb in 2008 mijn diploma als Polyenergetisch Therapeute gehaald. Hierdoor heb ik een aardige toolbox met o.a. technieken uit NLP, creatieve therapie en energiewerk. Ook heb ik daarna met veel plezier aanvullende cursussen gevolgd, zoals het TOP coach traject.

Cynthia Lukassen coach

Ik ben een spirituele vrouw. Ik schrijf al sinds mijn 13e jaar met mijn gidsen, die me door aardig wat ups en downs hebben begeleid tijdens mijn leven. De scheiding van mijn ouders, mijn pittige zwangerschap en ook mijn burn-out.

Mijn gevoeligheid is mijn kracht en mijn zwakte. Inmiddels weet ik: hoe beter ik in contact ben met mezelf, hoe beter ik voor mezelf -en daardoor ook voor anderen- kan zorgen.

Als coach ben ik toegankelijk, creatief en duidelijk. Ik kom vanzelfsprekend met jou in verbinding. Daarvoor vertrouw ik op mijn intuïtie, ervaring als coach en als het nodig is op het contact met mijn gidsen.

Als het om spiritualiteit en coaching gaat, houd ik van simpel. Daarmee bedoel ik: zeggen waar het op staat. Zonder poespas. Met praktische tips. En natuurlijk een vleugje humor.

Het liefst help ik jou om je (opnieuw) te verbinden met jezelf en zo inzicht te geven in jouw situatie, je talenten en mogelijkheden.

Door te helpen als een gids.

Meer weten?

Of duik in het leesvoer op mijn website